Vores ydelser

Sådan hjælper vi dig & din virksomhed

Vores rådgivning er skræddersyet til dig, der er selvstændig erhvervsdrivende eller har et mindre selskab. Vi ved hvilke behov denne type virksomhed har, og vores service gør det nemt for dig at koncentrere dig om det, du er god til, mens vi tager os af resten.

 

 

ReviPartner er et mindre revisionsselskab med base i Herfølge. Vi har et tæt samarbejde med flere lokale kunder fra hele Køge Kommune, men vi servicerer også kunder fra øvrige Sjælland samt København.
ReviPartner blev stiftet af Revisor Karsten Christensen i 2000 og har siden udviklet sig efter visionen om at yde den bedste service til kunderne til den rigtige pris.

Vi har gennem tiden haft stor succes med at løse opgaver for alle typer af håndværkere og andre selvstændige erhvervsdrivende samt i særdeleshed andels- og ejerboligforeninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 56 16 77 08 og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Regnskab

Vi hjælper dig med alt fra momsafregning til årsrapporter og budgetopfølgning, samt selvfølgelig dit regnskab, uanset om du bogfører selv eller ønsker vores hjælp. Bogfører du selv via eksempelvis et online værktøj, modtager vi gerne regnskabet elektronisk.

Revision

Hvis din virksomhed har revisionspligt, foretager vores registrerede revisor den lovpligtige revision for dig. I gennemgår regnskabet i fællesskab, inden det bliver revisionspåtegnet og afsendt til Erhvervsstyrelsen.

Rådgivning

Mange tror fejlagtigt, at rådgivning kun er nødvendig, hvis virksomheden ikke skaber de forventede resultater. Hos ReviPartner har vi fokus på, at rådgivning er mindst ligeså vigtigt, når det går godt. Vi tilbyder løbende sparring, så du kan få mest muligt ud af økonomien i din virksomhed, uanset om det går som ønsket eller ej.

Alarmering

Hos os har dine økonomiske resultater altid vores opmærksomhed. Ser vi betydningsfulde ændringer i dine indtægter eller udgifter, kontakter vi dig med det samme. Vi tager din økonomi så seriøst, at du kun kan slippe for disse alarmeringer, ved ligefrem at bede dig fritaget.

Værdi for honoraret

Den rigtige pris for en revisor er svær at måle - i sidste ende kan værdien bedst gøres op i, hvordan den rådgivning, du har fået, har præget din virksomheds økonomi. Korrekt og grundig rådgivning kan spare dig for flercifrede beløber i skat og afgifter, og set i det perspektiv er udgiften til revisor ofte ikke stor. Vi garanterer værdi for vores honorar.

Tillid & tavshedspligt

Hos ReviPartner vægter vi tillid som et bærende element i alt, hvad vi laver. Du kan som kunde føle dig helt tryg omkring, at vi til hver en tid overholder vores tavshedspligt, og at vores tætte dialog om din økonomi ikke kommer videre.

Vores arbejdstilgang

01

Vores kunder

Vi har specialiseret os i at rådgive mindre erhvervsdrivende samt selskaber, hvilket betyder, at vi ved præcis hvilke behov, du som kunde har. Vores fornemmeste opgave er, at tilpasse vores service så du for det, du har brug for, og ikke betaler for ekstravagant viden, du ikke har glæde af.

02

Dialog

Hos os er tillid et nøgleord, og derfor bestræber vi os på at indlede ethvert samarbejde med et personligt møde. Ved at se hinanden i øjnene og åbne for en god dialog er grobunden for et gunstigt samarbejde lagt, og sammen er vi godt på vej til at skabe de bedste økonomiske betingelser for din virksomhed.

03

Kvalitetssikring

Alle revisorer er i dag underlagt stramme krav om kvalitetssikring. Hos ReviPartner er vi stolte af, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi varetager din økonomi med samme omhu, som var det vores egen.  

Vi ser frem til din henvendelse

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 56 16 77 08, hvor vi sidder klar til at modtage dit opkald alle hverdage mellem 8-16. Foretrækker du at sende os en e-mail, bestræber vi os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.