Revisor i Køge

Sådan hjælper vi dig & din virksomhed

Vores rådgivning er skræddersyet til dig, der er selvstændig erhvervsdrivende eller har et mindre selskab. Vi ved hvilke behov denne type virksomhed har, og vores service gør det nemt for dig at koncentrere dig om det, du er god til, mens vi tager os af resten.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 56 16 77 08 og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

Erfaren revisor til Køge og omegn

ReviPartner er dit lokale revisionsfirma nær Køge.
Vi har specialiseret os i at rådgive forskellige erhvervsdrivende og selskaber i en lang række af forskellige ydelser . Som erfaren revisor i Køge hjælper vi din virksomhed med at løfte de økonomiske og administrative opgaver så du og dine medarbejdere kan fokusere på den daglige drift.  

Vi lægger stor vægt på at tilbyde skræddersyede løsninger bygget på personlig rådgivning, så vi på bedst mulig vis kan opfylde dine behov. 

Hos ReviPartner servicerer vi store dele af Sjælland herunder København. Dog har vi som revisor i Køge derudover et stort fokus på at rådgive og servicerer de erhvervsdrivende, i lokalmiljøet nær både Køge og Herfølge.

Revisionsfirma Køge - Din sparringspartner

Hos ReviPartner er du i sikre hænder. Vores kvalitetsbevidste arbejde inkluderer rådgivning om alt indenfor revision og bogføring. 
Vi tager din økonomiske situation seriøst, derfor overvåger vi din økonomi og kontakter dig hvis vi har spørgsmål til op- eller nedsving. Dette er blot en af de foretagne som sikre din tryghed og giver dig mere tid i hverdagen. Vi hjælper dig og din virksomhed med rådgivning om hvorledes du kan optimere dine regnskabsrutiner, din økonomi samt generel sparring. 

Vi arbejder med dine ønsker i centrum og derfor er det vores fornemste opgave at holde os opdateret på ny viden indenfor vores felt, således sikre vi at vores kunder altid får den korrekte rådgivning. Hos ReviPartner er tryghed vores mærkesag. Du får en personlig rådgiver som møder dig i øjenhøjde, så vi kan få skabt en gunstig dialog om hvordan vi skaber de bedste forudsætninger for din virksomheds fremtidige og nuværende økonomi.

Regnskab

Vi hjælper dig med alt fra momsafregning til årsrapporter og budgetopfølgning, samt selvfølgelig dit regnskab, uanset om du bogfører selv eller ønsker vores hjælp. Bogfører du selv via eksempelvis et online værktøj, modtager vi gerne regnskabet elektronisk.

Revision

Hvis din virksomhed har revisionspligt, foretager vores registrerede revisor den lovpligtige revision for dig. I gennemgår regnskabet i fællesskab, inden det bliver revisionspåtegnet og afsendt til Erhvervsstyrelsen.

Rådgivning

Mange tror fejlagtigt, at rådgivning kun er nødvendig, hvis virksomheden ikke skaber de forventede resultater. Hos ReviPartner har vi fokus på, at rådgivning er mindst ligeså vigtigt, når det går godt. Vi tilbyder løbende sparring, så du kan få mest muligt ud af økonomien i din virksomhed, uanset om det går som ønsket eller ej.

Alarmering

Hos os har dine økonomiske resultater altid vores opmærksomhed. Ser vi betydningsfulde ændringer i dine indtægter eller udgifter, kontakter vi dig med det samme. Vi tager din økonomi så seriøst, at du kun kan slippe for disse alarmeringer, ved ligefrem at bede dig fritaget.

Værdi for honoraret

Den rigtige pris for en revisor er svær at måle - i sidste ende kan værdien bedst gøres op i, hvordan den rådgivning, du har fået, har præget din virksomheds økonomi. Korrekt og grundig rådgivning kan spare dig for flercifrede beløber i skat og afgifter, og set i det perspektiv er udgiften til revisor ofte ikke stor. Vi garanterer værdi for vores honorar.

Tillid & tavshedspligt

Hos ReviPartner vægter vi tillid som et bærende element i alt, hvad vi laver. Du kan som kunde føle dig helt tryg omkring, at vi til hver en tid overholder vores tavshedspligt, og at vores tætte dialog om din økonomi ikke kommer videre.

Vores arbejdstilgang

01

Vores kunder

Vi har specialiseret os i at rådgive mindre erhvervsdrivende samt selskaber, hvilket betyder, at vi ved præcis hvilke behov, du som kunde har. Vores fornemmeste opgave er, at tilpasse vores service så du for det, du har brug for, og ikke betaler for ekstravagant viden, du ikke har glæde af.

02

Dialog

Hos os er tillid et nøgleord, og derfor bestræber vi os på at indlede ethvert samarbejde med et personligt møde. Ved at se hinanden i øjnene og åbne for en god dialog er grobunden for et gunstigt samarbejde lagt, og sammen er vi godt på vej til at skabe de bedste økonomiske betingelser for din virksomhed.

03

Kvalitetssikring

Alle revisorer er i dag underlagt stramme krav om kvalitetssikring. Hos ReviPartner er vi stolte af, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi varetager din økonomi med samme omhu, som var det vores egen.  

Vi ser frem til din henvendelse

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 56 16 77 08, hvor vi sidder klar til at modtage dit opkald alle hverdage mellem 8-16. Foretrækker du at sende os en e-mail, bestræber vi os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.