Om ReviPartner

Registreret Revisionsanpartsselskab

Vores rådgivning er skræddersyet til dig, der er selvstændig erhvervsdrivende eller har et mindre selskab. Vi ved hvilke behov denne type virksomhed har, og vores service gør det nemt for dig at koncentrere dig om det, du er god til, mens vi tager os af resten.

ReviPartner er et mindre registreret revisionsanpartsselskab med base i Herfølge. Vi er sparringspartnere for selvstændige, mindre aktie- og anpartsselskaber, ejerforeninger samt andelsboligforeninger, som ofte også lægger deres regnskabopgaver og revision hos os.

Vi har et bredt kendskab til de gængse problematikker og udfordringer på tværs af brancherne, og har gennem tiden opnået særlig stor erfaring med rådgivning af selvstændige erhvervsdrivende inden for håndværkerfaget. Vi ved, at vores rådgivning kan gøre en forskel, og vi brænder for at få lov til at hjælpe.

Hvorfor vælge os?
Hos ReviPartner er vi meget kvalitetsbevidste og leverer altid et seriøst stykke arbejde til en god pris. Vi er fleksible og gør en dyd ud af at overholde tidsfrister, så du slipper for unødige bøder. Derfor er vi også altid klar til at træde til, hvis du står med et akut behov op mod en deadline for aflevering. Du kan læne dig trygt tilbage velvidende, at vi har overblikket over, hvornår der skal indberettes moms, regnskab mv. – og mangler vi noget fra dig, giver vi dig besked i god tid.

Har du en mindre ad hoc opgave, løser vi gerne denne for dig også.

Frigør tid

Ofte oplever vi, at de økonomiske- og administrative opgaver tager uforholdsmæssigt lang tid, når man som selvstændig vælger at løse det selv.

Ved at overlade den del til os, får du ikke bare frigivet tid, som du kan bruge på at gøre det, du er bedst til – du får også et par kyndige øjne på, som sikrer dig løbende sparring og optimering af din virksomheds økonomi.

Føl dig tryg

Med os som din sparringspartner, kan du altid føle dig tryg omkring, at der bliver taget hånd om din økonomi.

En del af vores service er, at vi holder med bevægelserne uanset om der er positive eller negative økonomiske udsving. Vi reagerer prompte og rådgiver dig om, hvad der kan gøres.

Book et møde

Vi er altid glade for at byde nye såvel som eksisterende kunder velkommen på vores kontor i Herfølge, men vi kommer også gerne på besøg hos dig.
Ønsker du et møde, hvor vi kommer med input til optimering af din økonomi eller regnskabsrutiner, så kontakt os og lad os aftale nærmere.
Har du akut behov for hjælp til en specifik opgave, sørger vi for at skabe plads til dette.

Vores historie

Er du selvstændig erhvervsdrivende, kender du behovet for at stå på egne ben og forme din egen virksomhed, som du synes den skal være.

Den samme trang havde Karsten Christensen, da han i år 2000 blev selvstændig revisor. Det er gået godt. I dag er revisionskontoret i Herfølge udvidet med 3 ekstra medarbejdere. Det er lykkedes for Karsten Christensen at få formet sin revisorvirksomhed fuldstændig, som han ønskede, den skulle være. Har du også opnået det i din virksomhed?

Vores arbejdstilgang

01

Vores kunder

Vi har specialiseret os i at rådgive mindre erhvervsdrivende samt selskaber, hvilket betyder, at vi ved præcis hvilke behov, du som kunde har. Vores fornemmeste opgave er, at tilpasse vores service så du for det, du har brug for, og ikke betaler for ekstravagant viden, du ikke har glæde af.

02

Dialog

Hos os er tillid et nøgleord, og derfor bestræber vi os på at indlede ethvert samarbejde med et personligt møde. Ved at se hinanden i øjnene og åbne for en god dialog er grobunden for et gunstigt samarbejde lagt, og sammen er vi godt på vej til at skabe de bedste økonomiske betingelser for din virksomhed.

03

Kvalitetssikring

Alle revisorer er i dag underlagt stramme krav om kvalitetssikring. Hos ReviPartner er vi stolte af, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi varetager din økonomi med samme omhu, som var det vores egen.  

Vi ser frem til din henvendelse

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 56 16 77 08, hvor vi sidder klar til at modtage dit opkald alle hverdage mellem 8-16. Foretrækker du at sende os en e-mail, bestræber vi os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.