Glædelig jul

Gingerbread trees

Med disse råd håber vi, at du og din virksomhed får en god afslutning på året.
Vi ønsker alle vores kunder og forretningsforbindelser en glædelig jul og et godt nytår
samt et stort tak for et godt samarbejde i 2016.

Bedste hilsner – Alle medarbejdere hos ReviPartner

P.S. Vi holder ferielukket fra fredag den 23. december til søndag den 1. januar 2017, begge dage inklusive. Vi ser frem til at mødes igen i det nye år.

Vil du downloade alle otte sider med vores samling af gode tips og informationer om nye regler, så klik her

Deadline for håndværkerfradraget

deadline_haandvaerkerfradrag_2017_husk_inden_31_december

Udfører du opgaver, som kan give dine kunder håndværkerfradrag, så husk, at dit arbejde være udført inden 31. december, hvis de skal nå at have fradraget i skatteåret 2016. Kunden skal huske at betale dig senest 28. februar 2017 for at opnå fradraget i 2016. Betaler kunden senere, indregnes fradraget i 2017-skatten.

Bøder på vej

it_passe_information_adgangskoder_kontrakter_aftaler_sikkerhed

Passer du godt på jeres informationer om kunderne og dine adgangskoder til virksomhedens IT-programmer? Hvad med kontrakter og aftaler, ligger de frit fremme på skrivebordet? Der er god grund til at tage et kritisk blik på virksomhedens sikkerhed og opbevaring af følsomme data, for store bøder er på vej.

Her skal du sætte ind

Seks gode råd inden juleferien

seks_gode_raad_juleferien_pension_restskat_julegaver_medarbejdere

Inden I puster det sidste lys ud i juledekorationen og går på juleferie, er det en god idé at tjekke, om alt er klar til det nye år. Vær særligt opmærksom på restskat, pensionsopsparing, kørselsregnskab, lageroptælling, julegaver til medarbejdere og betaling af småanskaffelser.

Brug din tjekliste

Lån rentefrit af familien

3d small people - low interest rates

Umiddelbart er det problemfrit at låne penge til din virksomhed af familiemedlemmer.

Lånet må ifølge reglerne være både rente- og afdragsfrit, men der er faldgruber, hvis ikke lånepapirerne er formuleret rigtigt, og det er ikke alle slags penge, du må låne. Er du i tvivl, så spørg os.

Se faldgruberne

Blev lånet afvist af banken?

Young woman got a job application rejection a looks astonished

Arbejd seriøst med dine budgetter – eller få hjælp til det hos ReviPartner – inden du skal i banken og bede om et lån til din virksomhed. Dine anstrengelser kan ofte være det hele værd, for det er dine budgetter og regnskaber, der skal overbevise banken om, at din virksomhed har vækstpotentiale og kan betale lånet tilbage.

Sådan bliver du gode venner med din bank

Hvor gemmer dine penge sig

Konzept Finanzierung, Vermögen und Wachstum von Euro und Europa

Hvor gemmer dine penge sig henne – og hvornår tjekkede du egentlig sidst, om der er for mange af dem, som er bundet  i debitorer, leverandører eller på lageret. Få vores hjælp til at frigøre din kapital, så du kan bruge den til nye aktiviteter.

De første tips får du her

Enklere regler på vej

enklere_regler_paa_vej_revisor_regnskab

Et nyt Skattelovråd skal fremover se på, om der er nogle af skattereglerne, som kan forenkles. Hos ReviPartner er vi rigtig godt tilfredse med, at det er lykkedes vores forening, FSR – danske revisorer, at påvirke skatteministeren til at oprette dette råd.

Læs om rådet

De nye har det sværere

de_nye_har_det_svaerere_600px

Det er blevet langt sværere at starte som SMV’er. Det bekræfter en undersøgelse blandt revisorer, hvor syv ud af ti tydeligt mærker, at det er sværere for disse kunder at skaffe finansiering.
Oplever du, at den svære adgang til finansiering hæmmer væksten i din virksomhed, så kontakt os og lad os kigge på mulighederne.

Mere om undersøgelsen